Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

G21 fegyverszekrény, 1450x350x340 mm

124.785 Ft (98.256 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: GA-K5
Elérhetőség: Szállítás alatt
Szállítási díj: Ingyenes

A kiváló minőségű G21 páncélszekrény megkönnyíti lőfegyverei tárolását. Nem csak hosszú vadászpuskáit, hanem sportfegyvereit vagy régiség fegyvereit és lőszereit is biztonságosan tárolhatja. Modern fekete színű és mechanikus, könnyen zárható.

Leírás

A kiváló minőségű G21 páncélszekrény megkönnyíti lőfegyverei tárolását. Nem csak hosszú vadászpuskáit, hanem sportfegyvereit vagy régiség fegyereit és lőszereit is biztonságosan tárolhatja. Modern fekete színű és mechanikus, könnyen zárható zárral rendelkezik, amely biztosítja, hogy éjszaka nyugodtan aludhat, mivel fegyveri biztonságban lesznek a nem illetékes kezektől, valamint gyermekeitől és más személyektől.

A páncélszekrény belseje öt lőfegyver tárolásához lett kialakítva, viszont a §58 paragrafus szerint ebben a páncélszekrényben egyszerre 2 darab B vagy C kategóriás fegyvert tárolhat. A páncélszekrényben található egy lőszer tároló szekrény is, ami biztosítja a lőszer törvényes tárolását külön a fegyvertől. Az ajtó belsejében fogantyúk találhatóak, amely a kefék, zsinórok és tisztításhoz szolgáló segédeszközök tárolására szolgálnak. Ez a páncélszekrény kiváló megoldás vadászoknak és sportlövészeknek egyaránt.

A nagyobb biztonságért a páncélszekrény ajtajában 5  fém tengely található, ami segít hogy Önön kívül senki ne férjen fegyvereihez.

Paraméterek:

Páncélszekrény méretei: 145 x 34 x 35 cm
Súly: 55 kg

Tárolótér méretei:

Mélység - 32 cm
Szélesség - 33 cm
Magasság - 128 cm

Lőszer tároló szekrény méretei:


Mélység - 23 cm
Szélesség - 33 cm
Magasság - 15 cm


A készlet tartalma:

Páncélszekrény
2 csavar a felhelyezéshez
2 gomb a lőszer tároló szekrényhez
2 gomb a zárhoz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!